Bertrand Russell

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Bertrand Russell

Bertrand Arthur William Russell, 3rd Earl Russell, OM (18 Mei 18722 Februari 1970) iku sawijing filsuf lan ahli matematika sing misuwur saka Britania Raya. Dhèwèké uga siji atéis. Russell iku nulak sanjata nuklir lan Perang Vietnam.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.