Hermann Hesse

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Hermann Hesse
Hermann Hesse 1927 Photo Gret Widmann.jpg
Hermann Hesse pada 1927
Lair (1877-07-02)2 Juli 1877
Calw, Württemberg, Jerman
Pati 9 Agustus 1962(1962-08-09) (umur 85)
Montagnola, Swiss
Pakarya Novelis, penulis carita pendek dan esai, penyair
Bangsa Jerman, Swiss
Mangsa 1904–1953
Gènre Fiksi
Bebungah utama Penghargaan Nobel dalam Sastra
1946

Tandha tangan

Hermann Hesse (lair 2 Juli 1877 – pati 9 Agustus 1962 ing yuswa 85 taun)ya iku siji penyair, novelis, lan pelukis Jerman-Swiss. Ing taun 1946,panjenengané nrima Penghargaan Nobel dalam Sastra. Karya misuwur panjenengané ya iku Steppenwolf, Siddhartha, lan The Glass Bead Game (minangka misuwur kanthi sesebatan Magister Ludi).

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]