Hermann Hesse

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hermann Hesse
Hermann Hesse 1927 Photo Gret Widmann.jpg
Hermann Hesse pada 1927
Lair(1877-07-02)2 Juli 1877
Calw, Württemberg, Jerman
Pati9 Agustus 1962(1962-08-09) (umur 85)
Montagnola, Swiss
PakaryaNovelis, penulis carita pendek dan esai, penyair
BangsaJerman, Swiss
Mangsa1904–1953
GènreFiksi
Bebungah utamaPenghargaan Nobel dalam Sastra
1946

Tandha tangan

Hermann Hesse (lair 2 Juli 1877 – pati 9 Agustus 1962 ing umur 85 taun)ya iku siji penyair, novelis, lan pelukis Jerman-Swiss. Ing taun 1946,panjenengané nrima Penghargaan Nobel dalam Sastra. Karya misuwur panjenengané ya iku Steppenwolf, Siddhartha, lan The Glass Bead Game (minangka misuwur kanthi sesebatan Magister Ludi).

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]