Patrick Modiano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Patrick Modiano (lair ing Boulogne-Billancourt, 30 Juli 1945; umur 76 taun) iku penulis asal Prancis kang nampa Bebungah Nobel Sastra ing taun 2014 tumrap asil karya tulisané kang mbangkitaké seni memori kang magepokan karo nasib lan kauripan manungsa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cuplikan magepokan Patrick Modiano ing Wikicuplik