Patrick Modiano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Patrick Modiano (lair ing Boulogne-Billancourt, 30 Juli 1945; umur 72 taun) iku penulis asal Prancis kang nampa Bebungah Nobel Sastra ing taun 2014 tumrap asil karya tulisané kang mbangkitaké seni memori kang magepokan karo nasib lan kauripan manungsa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cuplikan magepokan Patrick Modiano ing Wikicuplik