Patrick Modiano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Patrick Modiano (lair ing Boulogne-Billancourt, 30 Juli 1945; umur 71 taun) iku penulis asal Prancis sing nampa Bebungah Nobel Sastra ing taun 2014 tumrap asil karya tulisané sing mbangkitaké seni memori sing magepokan karo nasib lan kauripan manungsa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Wikiquote-inline