Abad ping 20

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Abad kaping 20)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Abad_ping_20&oldid=1088089"