Abad kaping 20

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Abad kaping 20 iku abad sing wigati dhéwé nganti sepréné amarga akèh ngalami pangowahan ing sajarah manungsa.

Kadadéyan Wigati[sunting | Owah sumber]

Navigasi Taun[sunting | Owah sumber]



Abad kaping 19 - Abad kaping 20 - Abad kaping 21

Uga delengen[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Abad_kaping_20&oldid=886448"