Abad ping 20

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Abad kaping 20)

Abad kaping 20 iku abad sing wigati dhéwé nganti sepréné amarga akèh ngalami pangowahan ing sajarah manungsa.

Kadadéyan Wigati[besut | besut sumber]

Navigasi Taun[besut | besut sumber]



Abad kaping 19 - Abad kaping 20 - Abad kaping 21

Uga delengen[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Abad_ping_20&oldid=1088089"