1935

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939 1940
Dasawarsa: 1920-an  1930-an  1940-an
Abad: kaping-19  kaping-20  kaping-21
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1935 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1935&oldid=868832"