1913

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Taun: 1908 1909 1910 1911 1912 1913 1914 1915 1916 1917 1918
Dasawarsa: 1900-an  1910-an  1920-an
Abad: kaping-19  kaping-20  kaping-21
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1913 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1913&oldid=805131"