Isidore Dyen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Isidore Dyen (Philadelphia, 16 Agustus 1913 - 14 Desember 2008) iku sawijining ahli linguist Amérikah Sarékat, Profésor Emeritus Basa Austronésia lan ngèlmu prabandhingan basa saka Universitas Yale.

Pranala njaba[besut | besut sumber]