Isidore Dyen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Isidore Dyen (Philadelphia, 16 Agustus 1913 - 14 Desember 2008) iku sawijining ahli linguist Amérika Sarékat, Profésor Emeritus Basa Austronésia lan ngèlmu prabandhingan basa saka Universitas Yale.

Pranala njaba[besut | besut sumber]