Kategori:Pati 2008

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
<< 2000an : 2000-2001-2002-2003-2004-2005-2006-2007-2008-2009 >>

Wong-wong sing tilar donya ing taun 2008.
Uga pirsanana: Kategori:Lair 2008.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Pati 2008 ing Wikimedia Commons.