13 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

13 Agustus punika dinten ingkang kaping 225 utawi 226 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

12 Agustus – 13 Agustus – 14 Agustus