13 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

13 Agustus punika, dinten ingkang kaping 225 utawi 226 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

12 Agustus – 13 Agustus – 14 Agustus