13 Agustus

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

13 Agustus punika dinten ingkang kaping 225 utawi 226 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[edit | edit source]

Wiyosan[edit | edit source]

Séda[edit | edit source]

Riyaya[edit | edit source]

Uga delengen[edit | edit source]

12 Agustus – 13 Agustus – 14 Agustus