12 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

12 Agustus punika dinten ingkang kaping 224 utawi 225 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

11 Agustus – 12 Agustus – 13 Agustus