12 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

12 Agustus punika, dinten ingkang kaping 224 utawi 225 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

11 Agustus12 Agustus13 Agustus
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=12_Agustus&oldid=804119"