Sena Wangi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sena Wangi iku organisasi sa-Indonesia kang ngurusi prakara wayang. Organisasi iki wiwit ngadeg rikala 12 Agustus 1975 ing Jakarta. Ora ana cabangé ing tlatah liyané. Tugas mligi ya iku ngatur apa-apa kang magepokan klawan wayang supaya tetep lestari.

Anggota Sena Wangi antarané: organisasi wayang lan pedhalangan, sekolah wayang, budhayawan, seniman, lan tokoh masarakat.

Pranala njaba[besut | besut sumber]