11 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

11 Agustus punika dinten ingkang kaping 223 utawi 224 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

10 Agustus – 11 Agustus – 12 Agustus