Cina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Cinten)
Disambig variants icon.svg

Cina (ngoko), Cinten (krama) utawi ugi dipunwastani Tionghoa (basa kaliyan tiyangipun), Tiongkok (negari) ing basa Indonésia, punika satunggiling negari ing Asia Wetan.

Ugi dipunpriksani[besut | besut sumber]

Wikiplesir duwé panuntun plesir ngenani China.