Cina

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Disambig.svg

Cina (ngoko), Cinten (krama) utawi ugi dipunwastani Tionghoa (basa kaliyan tiyangipun), Tiongkok (negari) ing basa Indonésia, punika satunggiling negari ing Asia Wetan.

Ugi dipunpriksani[besut | besut sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Cina ing Wikivoyage


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cina&oldid=992058"