Cina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Disambig variants icon.svg

Cina (ngoko), Cinten (krama) utawi ugi dipunwastani Tionghoa (basa kaliyan tiyangipun), Tiongkok (nagari) ing basa Indonésia, punika satunggiling nagari ing Asia Wétan.