Cina

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg

Cina (ngoko), Cinten (krama) utawi ugi dipunwastani Tionghoa (basa kaliyan tiyangipun), Tiongkok (negari) ing basa Indonesia, punika satunggiling negari ing Asia Wetan.


Ugi dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Cina ing Wikivoyage

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cina&oldid=864076"