Cina

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Disambig.svg

Cina (ngoko), Cinten (krama) utawi ugi dipunwastani Tionghoa (basa kaliyan tiyangipun), Tiongkok (negari) ing basa Indonésia, punika satunggiling negari ing Asia Wetan.

Ugi dipunpriksani[sunting | besut sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Cina ing Wikivoyage


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cina&oldid=992058"