Cina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Disambig.svg

Cina (ngoko), Cinten (krama) utawi ugi dipunwastani Tionghoa (basa kaliyan tiyangipun), Tiongkok (negari) ing basa Indonésia, punika satunggiling negari ing Asia Wetan.

Ugi dipunpriksani[besut | besut sumber]

Wikiplesir duwé panuntun plesir ngenani China.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cina&oldid=992058"