Cina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cina (ngoko), Cinten (krama) utawi ugi dipunwastani Tionghoa (basa kaliyan tiyangipun), Tiongkok (nagari) ing basa Indonésia, punika satunggiling nagari ing Asia Wétan.


Ugi priksani[besut | besut sumber]

Republik Rakyat Cina

Cina Dharatan

Ganagara Cina