6 Dhésèmber

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

6 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 340 utawi 341 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[edit | edit source]

Wiyosan[edit | edit source]

Séda[edit | edit source]

Riyaya[edit | edit source]

Uga delengen[edit | edit source]

5 Dhésèmber – 6 Dhésèmber – 7 Dhésèmber