Jan Pieterszoon Coen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
J.P. Coen

Jan Pieterszoon Coen (lair ing Hoorn, Walanda, 8 Januari 1587 – pati ing Batavia, 21 Sèptèmber 1629 ing yuswa 42 taun) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping papat lan kaping enem. Ing mangsa kalungguhan pisanan dhèwèké maréntah antara taun 16191623, mangsa kalungguhan sing kapindho antara taun 16271629.

Uga delengen[besut | besut sumber]


Didhisiki déning:
Laurens Reael
{{{jabatan}}}
1619-1623
Diganti déning:
Pieter de Carpentier
Didhisiki déning:
Pieter de Carpentier
{{{jabatan}}}
1627-1629
Diganti déning:
Jacques Specx