8 Januari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Januari2016

8 Januari punika, dinten ingkang kaping 8 miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]


Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=8_Januari&oldid=803825"