1623

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1618 1619 1620 1621 1622 1623 1624 1625 1626 1627 1628
Dasawarsa: 1610-an  1620-an  1630-an
Abad: kaping-16  kaping-17  kaping-18
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1623 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1623&oldid=807658"