L.P.J. Burggraaf du Bus de Gisignies

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
L.P.J. Burggraaf du Bus de Gisignies

Leonard Pierre Joseph Burggraaf du Bus de Gisignies (Kastil Dottignies, Flandria-Barat, Bèlgi, 1 Maret 1780Antwerpen, 31 Mèi 1849), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 42. Dhèwèké maréntah antara taun 18261830.


Didhisiki déning:
G.A.G.Ph. Baron van der Capellen
{{{jabatan}}}
1826-1830
Diganti déning:
Graaf van den Bosch

Uga delengen[besut | besut sumber]