Antwerpen

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg
Antwerpen

Antwerpen (basa Inggris: Antwerp, basa Prancis: Anvers) iku sawijining gemeente ing Provinsi Antwerpen (lan ibukuthané), ing Flandria, salah siji saka telu entitas pulitik ing Belgia.

Nalika tanggal 1 Januari 2004 Antwerpen duwé total pedunung 455.148 jiwa (222.395 lanang lan 232.753 wadon). Wilayah totalé 204,51 km² kanthi kapadhetan pedunung 2.225,51 jiwa/km².

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Antwerpen&oldid=831703"