1830

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1825 1826 1827 1828 1829 1830 1831 1832 1833 1834 1835
Dasawarsa: 1820-an  1830-an  1840-an
Abad: kaping-18  kaping-19  kaping-20
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1830 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Januari–Maret[besut | besut sumber]

  • 3 FebruariProtokol London ngakoni kamardikan lan kadaulatan Yunani saka Kakaisaran Ottoman minangka pituwas pungkasan Perang Kamardikan Yunani.
Kabébasan mimpin rakyat déning Eugène Delacroix sing ngrayakaké Révolusi Juli(27 Juli).

April–Juni[besut | besut sumber]

Juli–September[besut | besut sumber]

Oktober–Desember[besut | besut sumber]

Dinané ora dingertèni[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Januari–Juni[besut | besut sumber]

Juni–Desember[besut | besut sumber]

Tanggalé ora dingertèni[besut | besut sumber]

Surut[besut | besut sumber]

Januari–Juni[besut | besut sumber]

Juli–Desember[besut | besut sumber]

Ora dingertèni[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1830&oldid=1091465"