1830

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Milénium: Milénium ping 2
Abad:
Dasawarsa:
Taun:

Prastawa[besut | besut sumber]

Januari–Maret[besut | besut sumber]

  • 3 FèbruariProtokol London ngakoni kamardikan lan kadaulatan Yunani saka Kakaisaran Ottoman minangka pituwas pungkasan Perang Kamardikan Yunani.
Kabébasan mimpin rakyat déning Eugène Delacroix sing ngrayakaké Révolusi Juli(27 Juli).

April–Juni[besut | besut sumber]

Juli–September[besut | besut sumber]

Oktober–Dhésèmber[besut | besut sumber]

Dinané ora dingertèni[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Januari–Juni[besut | besut sumber]

Juni–Dhésèmber[besut | besut sumber]

Tanggalé ora dingertèni[besut | besut sumber]

Surut[besut | besut sumber]

Januari–Juni[besut | besut sumber]

Juli–Dhésèmber[besut | besut sumber]

Ora dingertèni[besut | besut sumber]