8 Sèptèmber

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka 8 September)

8 September punika, dinten ingkang kaping 251 utawi 252 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

• 1966 - Star Trek: The Original Series ditayangaké kanggo sapisan.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

7 September8 September9 September
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 8 Sèptèmber ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=8_Sèptèmber&oldid=951132"