30 November

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

30 November punika, dinten ingkang kaping 334 utawi 335 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

29 November - 30 November - 1 Desember
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 30 November ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=30_November&oldid=991525"