30 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

30 November punika dinten ingkang kaping 334 utawi 335 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

29 November - 30 November - 1 Dhésèmber