10 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

10 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 344 utawi 345 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

9 December – 10 Dhésèmber – 11 Dhésèmber