10 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

10 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 344 utawi 345 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

9 December – 10 Dhésèmber – 11 Dhésèmber