Kelantan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dunungé Kelantan ing Malaysia

Kelantan iku siji nagara bagéan Malaysia. Kutha karajané ya iku Kota Bharu. Ing Kelantan basa kang dipituturaké ya iku dialèk Kelantan kang unik lan akèh Wong Malaysia dhéwé ora mudheng. Cacahé padunung Kelantan ana 1.718.200 jiwa (2015).

Putra-putri Kelantan[besut | besut sumber]