Kelantan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dunungé Kelantan ing Malaysia

Kelantan iku siji nagara bagéan Malaysia. Kutha karajané ya iku Kota Bharu. Ing Kelantan basa kang dipituturaké ya iku dialèk Kelantan kang unik lan akèh Wong Malaysia dhéwé ora mudheng. Cacahé padunung Kelantan ana 1.718.200 jiwa (2015).

Putra-putri Kelantan[besut | besut sumber]