Emily Dickinson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Emily Dickinson

Emily Elizabeth Dickinson (lair 30 Dhésèmber 1830 – pati 15 Mèi 1886 ing yuswa 55 taun) punika satunggiling pujangga Amérika Sarékat ingkang pinunjul. Karya ingkang dipunasilaken Emily Dickinson kathah sanget, kirang langkung 1.800 geguritan. Sanadyan makaten, karyanipun ingkang dipunterbitaken nalika Emily taksih urip namung sawatawis salusinan waé.

Wikisource
Wikisource basa Inggris ndarbeni kaca perkawis