Emily Dickinson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Emily Dickinson

Emily Elizabeth Dickinson (lair 30 Dhésèmber 1830 – pati 15 Mèi 1886 ing yuswa 55 taun) punika satunggiling pujangga Amérika Sarékat ingkang pinunjul. Karya ingkang dipunasilaken Emily Dickinson kathah sanget, kirang langkung 1.800 geguritan. Senadyan mekaten, karyanipun ingkang dipun terbitaken nalika Emily taksih urip namung sawetawis salusinan waé.

Wikisource
Wikisource basa Inggris ndarbeni kaca perkawis


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Emily_Dickinson&oldid=1086596"