30 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

30 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 364 utawi 365 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

29 Dhésèmber-30 Dhésèmber-31 Dhésèmber