31 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

31 Dhésèmber punika, dinten ingkang kaping 365 utawi 366 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Dinten Pungkasan miturut kalèndher Masehi utawi Gregorian.

Uga delengen[besut | besut sumber]

30 Dhésèmber - 31 Dhésèmber - 1 Januari