31 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

31 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 365 utawi 366 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Dinten Pungkasan miturut kalèndher Masehi utawi Grégorius.

Uga delengen[besut | besut sumber]

30 Dhésèmber-31 Dhésèmber-1 Januari