31 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

31 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 365 utawi 366 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Dinten Pungkasan miturut kalèndher Masehi utawi Grégorius.

Uga delengen[besut | besut sumber]

30 Dhésèmber-31 Dhésèmber-1 Januari