Wikisource

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Logo Wikisource

Wikisource utawa SumberWiki, The Free Library ("Kapustakan Bébas"), iku proyèk Wikimedia sing tujuané mbangun sawijining kapustakan wiki kanthi isi bébas sing kapérang saka naskah-naskah sumber sepisanan (primary source), sarta terjemahan naskah-naskah sumber dhateng basa apa waé lan bahan-bahan pandhukungé. Alamaté ana ing www.wikisource.org. Versi basa Indonésia alamaté ing id.wikisource.org.

Wikisource awalé jenengé Project Sourceberg tanggal 24 November 2003 ing domain http://sources.wikipedia.org. Jenengé ganti dadi Wikisource tanggal 6 Desember 2003. Alamaté resmi dipindhahaké ing http://wikisource.org tanggal 23 Juli 2004 [1]. Wikisource kanthi basa Indonésia wiwit duwé subdomain dhéwé (sadurungé nggabung kaliyan Wikisource basa Inggris) tanggal 6 November 2005.

Pirsanana uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikisource&oldid=1029517"