Wikispecies

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Logo Wikispecies.

Wikispecies iku proyek sing didhukung déning Yayasan Wikimedia kanthi tujuan nggawé portal isi bébas bab spesies-spesies. Wikispecies nyakup kéwan, tetanduran, jamur, bakteri lan kabèh makluk urip liyané lan bakal dikembangaké sacara khusus ing Wikipedia.

Pirsanana uga[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikispecies&oldid=1025916"