Wikispecies

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Logo Wikispecies.

Wikispecies iku proyek sing didhukung déning Yayasan Wikimedia kanthi tujuan nggawé portal isi bébas bab spésies-spésies. Wikispecies nyakup kéwan, tetuwuhan, jamur, bakteri lan kabèh makluk urip liyané lan bakal dikembangaké kanthi mirunggan ing Wikipedia.

Pirsanana uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]