Wikispecies

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Logo Wikispecies.

Wikispecies iku proyek sing didhukung déning Yayasan Wikimedia kanthi tujuan nggawé portal isi bébas bab spésies-spésies. Wikispecies nyakup kéwan, tetanduran, jamur, bakteri lan kabèh makluk urip liyané lan bakal dikembangaké kanthi mirunggan ing Wikipedia.

Pirsanana uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]