Wikimedia Commons

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Wikimedia Commons
Wikimedia Commons logo
Screenshot of Wikimedia Commons
Alamat jaringan commons.wikimedia.org
Dedagangan? No
Jinis situs Media repository
Régistrasi Optional (required for uploading files)
Palilah isi
Free
Baku Wikimedia Foundation
Digawé déning Wikimedia community
Diluncur September 7, 2004
Rang Alexa
Decrease 175 (Cithakan:Asof)
Kahanan saiki Active
Commons-logo-en.png

Wikimedia Commons (uga disebut "Commons" utawa "Wikicommons") iku papan panyimpenan gambar-gambar lan file-file multimédia kanthi lisensi bébas. Commons arupa proyèk saka Yayasan Wikimedia. File-file sing diamot bisa dipigunaaké kaya déné file-file sing diamot ing saben proyèk.

Proyèk iki diusulaké wulan Maret 2004 lan diluncuraké tanggal 7 September 2004. Sasaran utamané commons iku kanggo nghilangaké duplikasi file sing dumadi ing proyèk-proyèk Wikimedia sadurungé ana Commons. Fitur supaya bisa migunaaké file-file saka Commons saka kabèh proyèk Wikimedia diimplementasikké wulan Oktober 2004.[1]

Wikimedia Commons ora ngentuki pamotan file-file sing duwé hak cipta. Lisensi sing ditampa ya iku GNU Free Documentation License, lisensi Creative Commons kanthi tanpa watesa panggunaan lan domain umum.

Gambar Kapilih Saben Taun ing Wikimedia Commons
The Aurora Borealis, or Northern Lights, shines above Bear Lake, Eielson Air Force Base, Alaska.
Gambar Kapilih ing Wikimedia Commons taun 2006  
Gambar Kapilih ing Wikimedia Commons taun  2007.
File:Biandintz eta zaldiak - modified2.jpg 
[[Gambar Kapilih ing Wikimedia Commons taun, 2008. |center|border|160x130px|alt=Horses on Bianditz mountain. Behind them Aiako Harria mountain can be seen.|File:Sikh pilgrim at the Golden Temple (Harmandir Sahib) in Amritsar, India.jpg]]
File:Sikh pilgrim at the Golden Temple (Harmandir Sahib) in Amritsar, India.jpg 
[[Gambar Kapilih ing Wikimedia Commons taun , 2009. |center|border|160x130px|alt=Sikh pilgrim at the Harmandir Sahib (Golden Temple) in Amritsar, India. The man has just had a ritual bath.|File:Laser Towards Milky Ways Centre.jpg]]
File:Laser Towards Milky Ways Centre.jpg 
[[Gambar Kapilih ing Wikimedia Commons taun, 2010. |center|border|160x130px|alt=|File:Lake Bondhus Norway 2862.jpg]]
File:Lake Bondhus Norway 2862.jpg 
[[Gambar Kapilih ing Wikimedia Commons taun, 2011. |center|border|160x130px|alt=|File:Pair of Merops apiaster feeding.jpg]]
File:Pair of Merops apiaster feeding.jpg 
[[Gambar Kapilih ing Wikimedia Commons taun, 2012. |center|border|160x130px|alt=|]]
 

Pirsanana uga[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikimedia_Commons&oldid=965300"