Creative Commons

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Logo Creative Commons

Creative Commons (CC) iku organisasi nirlaba kang fokus kanggo njembaraké cakupan karya kreatif kang cumepak kanggo wong liya kanthi legal kanggo dipigunakaké manèh lan dianggo bebarengan (di share). Organisasi iki wis nerbitaké sawatara lisènsi hak cipta kang dikenal kanthi jeneng lisensi Creative Commons. Lisensi-lisensi iki, gumantung endi kang dipilih, mbatesi mung siji (ora ana babar pisan) hak ing siji karya.

Pranala njaba[besut | besut sumber]