Wikinews

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Logo Wikinews

Wikinews iku wiki sing magepokan karo aktualitas utawa pawarta-pawarta sing isih anget utawa anyar. Kaya Wikipedia, situs iki uga dikelola déning yayasan Wikimedia.

Pirsanana uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]