Wikinews

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Logo Wikinews

Wikinews iku wiki kang magepokan karo aktualitas utawa pawarta-pawarta kang isih anget utawa anyar. Kaya Wikipedia, situs iki uga dikelola déning yayasan Wikimedia.

Pirsanana uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]