Wikinews

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Logo Wikinews

Wikinews iku wiki sing magepokan karo aktualitas utawa pawarta-pawarta sing isih anget utawa anyar. Kaya Wikipedia, situs iki uga dikelola déning yayasan Wikimedia.

Pirsanana uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikinews&oldid=1057628"