6 November

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

6 November punika, dinten ingkang kaping 310 utawi 311 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 1999 - Ing référèndhum tiyang Australia mutusaken tetep taksih purun gadhah Ratu Elizabeth II dados kepala nagara.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 6 November ing Wikimedia Commons.
5 November - 6 November - 7 November
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=6_November&oldid=975834"