5 November

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

5 November punika, dinten ingkang kaping 309 utawi 310 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | Owah sumber]

(Detik.com) (Detik.com)

(Detik.com) (Detik.com)

Wiyosan[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | Owah sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | Owah sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 5 November ing Wikimedia Commons.
4 November - 5 November - 6 November
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=5_November&oldid=804253"