5 November

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

5 November punika, dinten ingkang kaping 309 utawi 310 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

(Detik.com) (Detik.com)

(Detik.com) (Detik.com)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

4 November - 5 November - 6 November
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=5_November&oldid=804253"