Menyang kontèn

Pat Kilbane

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Patrick F. "Pat" Kilbane (Miyos tanggal 5 November 1969) yaiku pelawak, aktor, lan pambiwara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]