Aktor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Aktor miturut kamus basa Indonésia ya iku: (1) wong lanang kang maragakaké utawa pelaku sing ana ing pementasan carita, drama, lan sapanunggalane. Bisa pentas ana radhio, tivi, utawa filem,(2) wong lanang kang pentas ing acara utawa prastawa penting.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)http://kamusbahasaindonesia.org (dipunaksès tanggal 15 Mei 2012
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Aktor&oldid=1110920"