7 November

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

7 November punika, dinten ingkang kaping 311 utawi 312 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

6 November - 7 November - 8 November
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 7 November ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=7_November&oldid=991155"