7 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 7 November)

7 November punika, dinten ingkang kaping 311 utawi 312 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

6 November - 7 November - 8 November