7 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

7 November punika dinten ingkang kaping 311 utawi 312 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

6 November-7 November-8 November