6 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

6 November punika, dinten ingkang kaping 310 utawi 311 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 1999 - Ing référèndhum tiyang Australia mutusaken tetep taksih purun gadhah Ratu Elizabeth II dados kepala nagara.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

5 November - 6 November - 7 November