26 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

26 Maret punika dinten ingkang kaping 85 utawi 86 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

1827-Ludwig van Beethoven, komponis Austria. (l. 1770)

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

25 Maret-26 Maret-27 Maret