26 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

26 Maret punika dinten ingkang kaping 85 utawi 86 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

1827-Ludwig van Beethoven, komponis Austria. (l. 1770)

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

25 Maret-26 Maret-27 Maret