27 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

27 Maret punika dinten ingkang kaping 86 utawi 87 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

27 Maret-28 Maret-29 Maret