Santa Cruz de Tenerife

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Santa Cruz de Tenerife ing Pulo Tenerife

Santa Cruz de Tenerife iku sawijining kutha ing Pulo Tenerife, péranganing Kapuloan Canary. Sing ndunungi ana 220.022 jiwa (2003). Punika ibukitha nagari Kapuloan Canary lan kitha ing pulo Tenerife ingkang paling ageng.