Nahdlatul Ulama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Logo NU
Masjid Jombang, papan kalairan organisasi Nahdlatul Ulama

Nahdlatul Ulama (Arab جمعية نهضة العلماء) dicekak NU, iku sawijining organisasi Islam sing gedhé dhéwé ing Indonésia. Organisasi iki diadegaké ing 13 Januari 1926 lan aktif ing babagan pendidikan, sosial, lan ékonomi.

Pranala njaba[besut | besut sumber]