Nahdlatul Ulama

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Logo NU
Masjid Jombang, papan kalairan organisasi Nahdlatul Ulama

Nahdlatul Ulama (Arab جمعية نهضة العلماء) dicekak NU, iku sawijining organisasi Islam sing gedhé dhéwé ing Indonésia. Organisasi iki diadegaké ing 13 Januari 1926 lan aktif ing bidhang pendidikan, sosial, lan ékonomi.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nahdlatul_Ulama&oldid=993486"