29 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

29 Maret punika dinten ingkang kaping 87 utawi 88 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2013 -Wahana Antariksa Soyuz, kasil mecahaken rékor kanthi mbeta awak énggal dhumateng Stasiun Ruwang Akasa Internasional (ISS) kanthi wekdal namung enem jam.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    28 Maret-29 Maret-30 Maret