29 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

29 Maret punika dinten ingkang kaping 87 utawi 88 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2013 -Wahana Antariksa Soyuz, kasil mecahaken rékor kanthi mbeta awak énggal dhumateng Stasiun Ruwang Akasa Internasional (ISS) kanthi wekdal namung enem jam.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    28 Maret-29 Maret-30 Maret