18 September

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

18 September punika, dinten ingkang kaping 261 utawi 262 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 18 September ing Wikimedia Commons.
17 September18 September19 September
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=18_September&oldid=804178"