17 September

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

17 September punika, dinten ingkang kaping 260 utawi 261 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 17 September ing Wikimedia Commons.
16 September17 September18 September
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=17_September&oldid=804177"