17 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

17 September punika dinten ingkang kaping 260 utawi 261 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

16 September – 17 September – 18 September