19 September

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

19 September punika, dinten ingkang kaping 262 utawi 263 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

18 September19 September20 September
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=19_September&oldid=804179"